maatregelen per 19-12-2021

Per 19-12-2021 gelden de volgende maatregelen:

 bovenop de voorgaande maatregelen, is er in Nederland een algehele lockdown ingesteld. deze duurt voort tot en met 14-01-2022.
    Voor X-tra geldt geldt geen verplichte sluiting, aangezien wij geen publieke instelling zijn, maar een besloten organisatie, waarbij alleen toegang op afspraak mogelijk is.

Voorts blijft gelden:

Afstand bewaren van 1,5 meter, overal. 
 Mondkapje opzetten, bij binnenkomst, bij verplaatsing in het pand en verder als 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd, bijvoorbeeld aan de tafel.
 handen wassen bij binnenkomst, tussentijds en na toiletbezoek, volgens instructie die in de toiletten hangt
 na pauze ontsmetten van handen bij dispenser
Gebruik voor registratie bij entree een schone pen en plaats deze na gebruik in het daarvoor bestemde potje. De pennen worden allemaal met regelmaat gedesinfecteerd.
Wij zorgen voor een schone en ontsmette omgeving met voldoende frisse lucht. Bij X-tra is de ventilatie uitstekend geregeld.

bij twijfel, symptomen of overige klachten zoals koorts: laten testen bij de GGD en thuisblijven tot de uitslag bekend is. Volg de instructies van de GGD.
    > Stuur tijdig een afmelding naar Signal (06-40950950). Je bent weer welkom na 2 dagen symptoom-vrij
In alles: blijf afstand houden en zorg voor goede (persoonlijke) hygiene.

Voor actuele ontwikkelingen, maatregelen en overig nieuws wil ik verwijzen naar rijksoverheid.nl, alwaar de actualiteit te vinden is.